Bemutatkozás

A Vasi Szakértő Kft. adótanácsadással, könyvvezetéssel és munkavédelemmel foglalkozó  társas vállalkozás. Cégünk 2011 óta van jelen ezen a változó  piacon. Jelenleg 5 fővel dolgozunk. Hitvallásunk, hogy ügyfeleink valamennyi – cégalapítási, könyvelési, adószakértői, vagy munkavédelemmel kapcsolatos igényét magas színvonalon tudjuk kielégíteni.

Sikerünk titka a cégfilozófiánkon alapul, ami a megbízhatóságot, határidők betartását és az ügyfelek 100%-os elégedettségét helyezi előtérbe.

Törekszünk személyes és közvetlen kapcsolatot kiépíteni ügyfeleinkkel. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink rendszeresen, és pontos képet kaphassanak vállalkozásuk vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetéről. A mi felfogásunk szerint a könyvelés nem egyenlő az adatrögzítéssel, figyelmet fordítunk a cégek sajátosságaira, a folyamatosan megújuló trendek felismerésére, elemzésére, és legfőképp a költséghatékony megoldások kidolgozására.

Szolgáltatásaink között szerepel a teljes körű ügyintézés. Ezzel sok kellemetlen, haszontalannak tűnő órát spórolhatnak meg a vállalkozók, idejüket inkább a saját vállalkozásukra fordíthatják.  

A könyvelést pontosan, és naprakészen vezetjük. Időben tájékoztatjuk a cégvezetőt az aktuális határidőkről, fizetési kötelezettségekről. Lételemünk az innováció. Munkánkat korszerű számítógépes ügyviteli technika támogatja, a legmodernebb szakmai szoftverekkel rendelkezünk.

Miért mi könyveljünk Önnek?

  • Teljes körû ügyintézést nyújtunk minden ügyfelünknek.
  • Felsőfokú szakmai képesítéssel rendelkezünk.
  • Ügyfeleink munkáját ingyenes tanácsadással is segítjük a jogszabályok eligazodásában.
  • Korszerû informatikai háttér segíti munkánkat.
  • Könyvelő programunk valamint egyéb szoftvereink legálisak.

Egy cég könyvelése rendkívüli bizalmat feltételez és felfogásunk szerint ezáltal a legszigorúbb titoktartást követeli meg.


Vasi Szakértő Kft. - Magyar